Copyright @ All Rights Reserved websitebouwen4You.nl

Zwembadweg 62

5491 TE Sint-Oedenrode

Tel.nr. 0413-470961 kantine

Steun onze club! Sluit je aan bij De Karavaan!

Heel Brabant in beweging voor amateursportverenigingen

De Karavaan is een nieuw Brabants sportevenement en maakt voorzieningen voor alle sportclubs in de provincie mogelijk. Sportverenigingen konden sportgerelateerde projecten aanmelden waarvoor ze geld nodig hebben. Daar doen wij als KVRooi natuurlijk aan mee! Help ons om scheidrechteropleidingen voor de leden te realiseren.

Uitdaging
Onder het motto ‘Heel Brabant Sport’ nodigen Brabantse topsporters ons uit om mee te doen aan een sportieve uitdaging. Leden en niet leden, jong en oud, mensen met en zonder beperking kunnen geld inzamelen voor ons zelfgekozen clubproject door op de finaledag 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) samen met verschillende topsporters één van de drie sportieve uitdagingen. Naast de minimale donatie van 15 euro per inschrijving, kun je je laten sponsoren. Doe mee!

o Bij Turnvereniging Flik Flak in ’s-Hertogenbosch vindt de turnuitdaging met onder andere Yuri van Gelder plaats.

o In Hooge Mierde bij Academy Bartels kun je meedoen aan het hippische evenement onder leiding van Imke Barets Schellekens

o De wielerrit met Marianne Vos verbindt de twee locaties. De tocht start en finisht bij Flik-Flak in ’s-Hertogenbosch.

Help jij onze club met het verwezenlijken van ons project?

Wil je ook deel uitmaken van De Karavaan? Meedoen kan op verschillende manieren:

1. Als clublid door deelnemers te werven voor ons clubproject;

2. Als deelnemer door een uitdaging aan te gaan en je hiervoor te laten sponsoren;

3. Als donateur door een onze club rechtstreeks of één van onze deelnemers die zich voor ons clubproject inzet, te sponsoren;

Meer informatie over De Karavaan:

Website: www.brabant.nl/dekaravaan                     Facebook:  www.facebook.com/deKaravaanBrabant

Twitter:  @KaravaanBrabant                                    Vimeo:  KaravaanBrabant

Regels voor evenementen.

1. Vragen of de kantine vrij is op de te houden datum. Dit geldt ook voor de activiteiten die een team in eigen beheer wil doen (b.v. afsluiting seizoen.) Het kan nl. zijn dat de kantine al door een ander is gereserveerd.

2. De kantine mag gebruikt worden tot 23.00 uur en er mag geen geluidsoverlast zijn.

3. Het aantal personen moet tijdig worden doorgeven zodat de barcommissie weet wat er moet worden ingekocht. Alleen na overleg met de barcommissie zelf spullen inkopen anders kan het gebeuren dat er teveel wordt ingekocht wat later moet worden weggegooid. Dit zijn dubbele kosten.

4. De bestelling van het brood (sponsoring) voor het Jeugdkamp, het Fam./vriendentoernooi en de Vaderdaglopen loopt via Yvonne van der Wielen. Zij is onze contactpersoon bij Bakker Bekkers.

5. Het team dat het evenement organiseert regelt ook de bardienst.

6. Bij het gebruik van een barbecue deze altijd buiten zetten en niet onder de overkapping i.v.m. brandgevaar. Zet geen hete pannen of een waterkoker rechtstreeks op de houten tafels.

8. De consumptieprijzen van het wandbord dienen te worden aangehouden. Alleen bij uitzondering, na overleg met barcommissie of bestuur wordt hiervan afgeweken.

9. De kantine opgeruimd achterlaten en de afval in de kliko buiten doen.

Bestuur en Barcommissie KV Rooi. juli 2016.