KV Rooi

Beste trainsters, coaches, begeleidsters of aanvoersters van teams van Korfbalvereniging Rooi.

Wij als bestuur willen toch graag enkele punten onder jullie aandacht brengen. Dit omdat wij de laatste tijd verschillende dingen constateren.

Het zijn gewoon aandachtspunten, want als wij gezamenlijk dit in de gaten houden bespaart dit de vereniging toch onnodige kosten en is beter voor behoud van ons materiaal en clubgebouw.

Namens het bestuur.

Riëtte van der Doelen.

Hallo leden en ouders van leden,

We willen nog eens wijzen op de noodzaak van het draaien van bardiensten.

Als vereniging halen we namelijk hele belangrijke inkomsten uit onze kantine.

Dit betreft niet alleen inkomsten bij korfbalwedstrijden, maar ook bij trainingen en bijeenkomsten van Fortuna en de Duivenvereniging.

De barcommissie zet zich heel hard in om de kantine draaiende te houden:

met regelmaat inkopen doen, hygiëne keuken bijhouden, houdbaarheid producten controleren, planning in overleg met 3 verenigingen, financiële administratie rondom inkomsten en uitgaven bijhouden, enz, enz.

Om die inkomsten te kunnen behouden en niet altijd dezelfde personen hiermee te ‘belasten’, zijn er veel bardienstmedewerkers nodig.

We hebben daarom het dringende verzoek om ingeplande bardiensten ook daadwerkelijk te vervullen en niet onze vereniging en andere mensen die iets willen nuttigen in de steek te laten.

Mocht het zo zijn dat je echt niet kunt op de geplande datum, leg het probleem dan niet bij de barcommissie neer en zorg zelf tijdig voor vervanging!

Op de lijst vind je mensen waarmee je eventueel kan ruilen of benader iemand anders van bv je team / andere ouders.

In geval van wegblijven (zonder vervanging te regelen) zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Top 10 regels barreglement:

1.  Géén alcohol onder de 18 jaar, vraag bij twijfel om een legitimatie

2.  In de kantine wordt geen ‘sterke’ drank geschonken

3.  Het is niet toegestaan alcoholhoudende drank te verstrekken aan dronken personen

4.  Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te nuttigen

5.  Het is verboden personen toe te laten in het clubgebouw die dronken zijn of onder invloed zijn van drugs

6.  Gebruik van drugs is niet toegestaan

7.  De barvrouw / man dient het goede voorbeeld te geven en slechts met mate alcohol te nuttigen

8.  Geen alcoholhoudende drank wordt verstrekt als dit leidt tot verstoring van de openbare orde, veiligheid of zedelijkheid

9.  Achter de bar staat alleen de barvrouw / man die dienst heeft volgens het ‘rooster’

10. Minimum leeftijd achter de bar is 18 jaar

Namens het bestuur en barcommissie

Schoonmaken kleedlokalen !!!!!!!!!!!!!!!!! en stoep vegen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na de trainingen en de wedstrijden dienen de kleedlokalen schoon en droog achter gelaten te worden.

Zodat iedereen in een schoon kleedlokaal kan douche en omkleden.

Je hoort samen met je team ervoor te zorgen dat de kleedlokalen van jou en dat van de tegenstander schoon en droog is.

Dit geldt ook zeker om de stoep te vegen na trainingen en wedstrijden. Vooral als de gemeente pas het gras gemaaid heeft.

Dit is een verantwoording voor ieder team en vooral omdat wij met een medegebruiker in hetzelfde gebouw zitten en onze hulp hier anders al veel tijd mee kwijt is voordat ze aan haar eigenlijke poetswerk kan beginnen.

Alle middelen zijn hiervoor aanwezig in de kleedlokalen en materiaalhok, dus wat is nou de moeite om even door de douche, kleedlokalen te vegen en stoep aan te vegen ??

Ook wanneer er een team gelijk achter het team van jou speelt en in het dezelfde kleedlokaal zit is het de bedoeling na het douche de kleedlokalen schoon en droog te maken voor het team na jou.

Dit geldt voor alle teams van de welpen t/m senioren.

Mocht je kinderen hebben in de lagere teams die dit nog niet zelf kunnen wordt er een helpende hand van de ouders verwacht.

Namens het bestuur.

2015

Beste leden, trainers, coaches, vrijwilligers, commissieleden en sponsoren van Korfbalvereniging Rooi. Wij willen jullie bedanken voor het afgelopen jaar. En wensen jullie het allerbeste toe voor 2015.

VRIJWILLIGER ZIJN…

Is Vrijwillig

Een helpende hand bieden

Is verbonden